Σχετικά με εμάς

AGROXENIA - Αγροτουρισμός Ελλάδας

Απολαυστε την πραγματική ελληνική φιλοξενία!
Η Αγροξένια είναι μη κερδοσκοπικός οργανισμός, δραστηριοποιείται σε όλη την Ελλάδα. Σκοπός του συλλόγου είναι να ενισχύσει τις συμφωνίες αγροτουρισμού και την κοινή μάθηση - σε συνδυασμό με την ανάπτυξη δραστηριοτήτων που στοχεύουν στην ενίσχυση των σχέσεων επικοινωνίας, αλληλεγγύης και αμοιβαίας κατανόησης μεταξύ των νέων, ανεξαρτήτως εθνικότητας, φύλου, θρησκείας ή ιδεολογικού προσανατολισμού. Η Agroxenia προωθεί συναντήσεις όλων των τύπων ταξιδιωτών, νέων, οικογενειών και ομάδων σε εκδρομές και ταξίδια, την επαφή τους με τη φύση, την περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση και την υγιεινή διαβίωση, την ανάπτυξη της προσωπικότητάς τους, καθώς και ευκαιρίες για χρήση του ελεύθερου χρόνου μέσω του αθλητισμού , τον πολιτισμό και τις κοινές δράσεις.
 
Αυτό που κάνει την Agroxenia διαφορετική από άλλες επιχειρήσεις είναι η εστίαση στην ποιότητα πέρα ​​από την ποσότητα: όλες οι χώρες μέλη υποχρεούνται να πληρούν τα διεθνώς συμφωνημένα Ασφαλισμένα Πρότυπα της HI για άνεση,

Αφήστε τον εαυτό σας να παρασυρθεί από την ελληνική φιλοξενία ... Απολαύστε την εξερεύνηση της ιστοσελίδας μας Agroxenia!